2085 Brewery

De toekomst is een onvoorspelbare en opwindende constructie: mensen hebben altijd gedroomd van toekomstige prestaties, van technologische vooruitgang, van vliegende auto's, ruimtevaart, virtuele realiteiten en futuristische samenlevingsvormen, maar niemand van ons weet zeker wat er met ons zal gebeuren in de toekomst. de komende tien, twintig of vijftig jaar. Alles is mogelijk!

De toekomst is nu

Een klein team Oekraïense brouwers waagt vandaag de sprong naar de toekomst en brouwt nu al bieren die doen denken aan een ver verleden. Jouw bedrijf bevindt zich in de fictieve tijd van 2085 en heet ook wel zo: Brouwerij 2085 leeft en brouwt een futuristische versie van het heden en creëert met passie, vakmanschap en vernieuwende ideeën klassiekers van morgen. Nazar Drebot en Valery Sozanovsky waren de eerste brouwerij in Oekraïne die een Amerikaans brouwsysteem opzette. Dit project duurde maar liefst zeven jaar, maar de inspanning werd beloond met internationale aandacht en prestigieuze prijzen. Nazar en Valery zijn pioniers in de Oekraïense bierscene en schudden de markt op met hun avant-gardistische creaties.

Perfectie tot in het kleinste detail

De basis van alle bieren zijn de grondstoffen. Veel brouwerijen vertrouwen op regionale ingrediënten en waarderen het dat zoveel mogelijk uit de streek komt. De brouwers van 2085 hebben zeer specifieke ideeën over de smaak, consistentie en werking van hun componenten en halen deze daarom uit zeer specifieke plaatsen. De kern van elk bier zijn de handgemaakte mouten van de Nederlandse mouterij Swaen. Het traditionele bedrijf heeft de kunst van het mouten in ruim honderd jaar tijd geperfectioneerd en is trots op zijn repertoire van smaakvolle mouten. De voor elk afzonderlijk bier geselecteerde hopvariëteiten zijn harmonieus op deze delicatesse afgestemd. Het groene goud is afkomstig van verschillende locaties over de hele wereld en gecombineerd met fijne giststammen uit de Verenigde Staten en Denemarken. De enige grondstof uit Oekraïne is het brouwwater. Om echter een zo authentiek mogelijk bier te brouwen, wordt de koele vloeistof aangepast aan de lokale kwaliteit van het betreffende bier. Een weergave van de landspecifieke watersamenstelling geeft de bieren net dat beetje extra en toont de toewijding en hoge eisen die de brouwers aan hun werk stellen. Hun meesterwerken gemaakt van hop en mout worden gebotteld. Om niet af te leiden van het eigenlijke product, heeft het team een minimalistisch ontwerp bedacht dat perfect past in het futuristische concept en opvalt op het bierschap. De glanzende zilveren blikjes met eenvoudig rood logo en zwarte letters vormen de perfecte achtergrond voor de geweldige bieren. Wij houden van doordachte concepten!


Bij ons verkrijgbaar

(0)
€ 3,50
EINWEG 0,33 L DOSE - € 10,61 / LTR
Te populair
(0)
€ 4,50
EINWEG 0,33 L DOSE - € 13,64 / LTR
Te populair
2 Resultaten
443__maf__Bildschirmfoto+2022-08-30+um+09.14.43

2085 Brewery
Street Velyka Vasylkivska
KYIV

Ukraine UA

2085brewery@gmail.com

https://2085beer.com/

Ontdek andere brouwerijen.