beer of the gods glas 0,3

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 2,50
- 1 St. € 2,50 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 2,37
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,13
€ 2,25
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,25
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Festivals schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond en het lijkt alsof er elk jaar een veelvoud aan nieuwe muziekevenementen plaatsvindt. Het concept van het luisteren naar verschillende concerten van verschillende muzikanten en het kamperen met duizenden anderen gedurende een weekend of een hele week lijkt steeds meer mensen aan te spreken. Naast gloednieuwe festivals zijn er enkele klassiekers, waarvan sommige al tientallen jaren worden gehouden en jaarlijks een recordaantal bezoekers trekken.

Eén van deze festivals is Wacken. De naam komt van de locatie waar het feest sinds 1990 plaatsvindt. Het favoriete genre van dit spektakel is metal in al zijn variaties. Van de eerste 6 bands is het aantal spelers gestegen naar een ongelooflijke 218 en sindsdien is ook het aantal bezoekers enorm gegroeid. Elk jaar trekken grote aantallen in het zwart geklede metalfans naar Sleeswijk-Holstein om naar muziek te luisteren, bier te drinken en samen te moshhen.

Het legendarische festival verkoopt veel merchandise, waaronder een assortiment bierglazen. Onze favoriet is een proefglas van 0,38 liter met het opschrift Beer of the Gods en een gestileerd hopscherm. Dit ontwerp is het logo van de officiële Wacken-brouwerij, die jaar na jaar het juiste bier aan heavy metal toevoegt.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Wacken Wacken
Bierothek® ID
10200002
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Wacken Brauerei GmbH & Co. KG, Gehrn 13, 25596
Wacken Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Beer of the Gods Glas 0,3 Van  Wacken Ook beschikbaar in mijn kantoor?