brewhouse becher

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 4,90
- 1 St. € 4,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 4,66
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,24
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Hoewel we ons bier jarenlang gewoon uit de fles of het blik dronken en er uitstekend van genoten, zijn we al een tijdje geleden in het glas gestapt. Vroeger dachten we dat alleen schurken hun gerstensap uit glazen dronken, maar vandaag hebben we de voordelen onderkend en zouden we het niet anders meer doen.

Het eerste voordeel is de optische component: in plaats van verborgen te blijven achter bruin glas of metaal, komt de kleur van het bier in al zijn glorie naar voren als je de druppel in een glas giet. Bovendien ontstaat op deze manier de schuimkroon, die met zijn geur, romige textuur en uitstraling zeker tot het drinkplezier moet behoren. Ook heeft het glas een positief effect op het aroma. Smaaknuances kunnen zich beter ontwikkelen in het glas. Het bier kan ademen, vergelijkbaar met gedecanteerde wijn, en de ideaal gevormde glasrand kan ervoor zorgen dat het brouwsel precies de juiste plekken op de tong bereikt. Een goed glas flatteert de hand, staat stabiel op tafel en presenteert ons favoriete bier in het beste licht.

Een geweldige kandidaat voor een hele reeks verschillende bierstijlen is de Brewhouse-mok van de Vulkan-brouwerij. De vorm, die naar boven opengaat, transporteert het bier op een prettige en effectieve manier naar je mond en ligt bovendien zeer comfortabel en licht in de hand.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Vulkan Vulkan
Bierothek® ID
10416022
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Vulkan Brauerei GmbH & Co KG , Laacher-See-Str. 2, 56743
Mendig Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Brewhouse Becher Van  Vulkan Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook