snapback hopfinator

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 44,95
- 1 St. € 44,95 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Op dit punt willen we je graag voorstellen aan de Hopfinator: Hij is de ultieme bierfan en is niet bang om zijn passie voor het onderwerp over te brengen naar de buitenwereld. Zijn golvende baard is een dikke, groene hoptros, op zijn neus draagt hij een stijlvolle zonnebril in de maïsgele kleur van vers getapt bier en op zijn hoofd is een nonchalante pet versierd met het oprichtingsjaar van het Beierse Zuiverheidsgebod. De Hopfinator is de belichaming van coolheid en is ontworpen door Mark. Bavarian Caps lanceerde in 2021 een community-uitdaging en de ontwerper won met zijn bierontwerp.

Sindsdien biedt Bavarian Caps een snapback aan met de Hopfinator in elegant 3D-borduurwerk. De groene bierheld is geborduurd op grijs flanel met een subtiele witte vlek, en een paraplu in suède-look maakt de look compleet. Dankzij de verstelbare sluiting aan de achterkant past de pet op ieder hoofd.

Als je je outfit compleet wilt maken met een statement, dan doet deze pet alles goed. Het stoer geklede hopscherm is een grappige verwijzing naar je eigen enthousiasme voor bier en is een stuk subtieler dan een shirt met bierprint. De pet is ook een prachtig cadeau voor alle hopheads en zowel mannen als vrouwen.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Bavarian Caps Bavarian Caps
Bierothek® ID
10461002
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bavarian Caps GmbH, Donaupark 22 , 93309
Kelheim Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Snapback Hopfinator Van  Bavarian Caps Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook