snapback bierkrönung

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 44,95
- 1 St. € 44,95 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Kroonkurken zijn een populair verzamelobject. Ze combineren de liefde voor biergenot met een visuele component en stellen gepassioneerde liefhebbers van hoppige dranken in staat hun eigen enthousiasme op passende wijze te vertegenwoordigen. Je kunt de doppen in plakboeken stoppen, ze in een flesdopkaart aan de muur hangen, ze in hars vereeuwigen of in een grote, doorzichtige container gooien. Het zou echter veel leuker zijn als u uw favoriete exemplaren bij u zou kunnen dragen. Dat vond het team van Bavarian Caps ook en bedacht hiervoor een ingenieus middel: hun bierbekronende snapback zet jouw favoriete kroonkurk in het middelpunt van de belangstelling en zorgt ervoor dat je de schat overal mee naartoe kunt nemen.

De grijze pet is gemaakt van fijn vilt en heeft een klep in suède-look. In het midden bevindt zich een leren cirkel versierd met abstracte korenaren en hopbellen in het zwart. Het hoogtepunt is echter de magneet waaraan de kroonkurk van uw keuze kan worden bevestigd. Theoretisch kunnen alle andere ferromagnetische materialen zich er ook aan hechten, maar een kroonkurk past gewoonweg prachtig in het ontwerp.

Draag het embleem van uw huidige favoriete brouwerij stijlvol op uw pet en betuig uw steun op een elegante en eenvoudige manier!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Bavarian Caps Bavarian Caps
Bierothek® ID
10461003
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bavarian Caps GmbH, Donaupark 22 , 93309
Kelheim Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Snapback Bierkrönung Van  Bavarian Caps Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook