haum bayerisch hell

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 36,95
- 1 St. € 36,95 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Hoewel het bedrijf de beschrijvende naam Bavarian Caps draagt, heeft het veel meer dan alleen modieuze petten in het assortiment: naast hun snapbacks met bierthema verkopen de Kehlheimers ook sokken met slimme biermotieven en allerlei andere artikelen waarmee we om onze liefde voor bier uit te drukken en onze outfit te integreren. Een uiterst praktisch accessoire voor de naderende winter zijn de hoeden, die bij Bavarian Caps liefkozend Haum worden genoemd. Dit woord komt uit het charmante dialect dat in Neder-Beieren wordt gesproken en wordt gebruikt voor alles wat het hoofd bedekt.

De Haum Bayerisch Hell is gemaakt van zacht, lichtgrijs gemêleerd breisel en houdt je, dankzij het aandeel van 50% wol, zelfs in het meest oncomfortabele winterweer lekker warm. Het hoofddeksel is gemaakt in Beieren en kleedt zowel mannen als vrouwen.

In tegenstelling tot andere kleding met een bierthema is de Haum zeer discreet: het bier, in dit geval een echte Beierse Helles, is als applique in het midden van het gevouwen deel van de hoed geborduurd. Een klein, bruin flesje geluk met de Beierse diamanten in twee verschillende tinten blauw op het buik- en neklabel met een witte rand. Je ziet op het eerste gezicht dat het bier is, maar je hebt geen zin in een wandelende brouwerijreclame.

Bierig en comfortabel!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Bavarian Caps Bavarian Caps
Bierothek® ID
10461008
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bavarian Caps GmbH, Donaupark 22 , 93309
Kelheim Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Haum Bayerisch Hell Van  Bavarian Caps Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook