glas

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 3,90
- 1 St. € 3,90 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Belgisch bier is een specialiteit die steeds populairder wordt in de rest van de wereld. Ons buurland heeft een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen te bieden: van sappig, knapperig en zuur fruitbier tot vederlichte Geuze, krachtige Dubbel, Tripel en Quadrupel tot krachtige en kruidige festivalbieren, je vindt er alles. Er zijn enkele typische ingrediënten in het spectrum, waaronder rock candy, die het bier een karamelachtige zoetheid geeft en het alcoholgehalte verhoogt. Sinaasappelschillen en kruiden zijn ook populaire toevoegingen die brouwers buiten de Beierse Zuiverheidswet graag gebruiken. Als Belgisch bier nog niet tot je repertoire behoort, moet je het zeker proberen!

Er is echter wel iets waar u bij het proeven rekening mee moet houden. Enerzijds wordt bier uit België vaak wat warmer gedronken. Dit geldt vooral voor sterkere brouwsels. Het volle aroma ontstaat als je hem een paar minuten voor het openen uit de koelkast haalt en laat acclimatiseren. Bovendien smaakt het bier het lekkerst als je het drinkt uit een bolvormige beker. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld het langstelglas van brouwerij Spencer. Uw beker laat voldoende ruimte over voor het uitsmeren van het bier en ligt bovendien prettig in de hand.

Doordat de brouwerij in 2022 stopt met haar activiteiten heeft het glas ook de potentie om een verzamelobject te worden!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Spencer Brewery Spencer Brewery
Bierothek® ID
11047002
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Spencer Brewery, 167 North Spencer Road, MA 01562
Spencer Vereinigte Staaten von Amerika(US)
Bierregion
Großbritannien
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Glas Van  Spencer Brewery Ook beschikbaar in mijn kantoor?