verkostungsglas bevog 0,3l

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 2,90
- 1 St. € 2,90 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 2,76
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,14
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Vasja Golar is het brein achter de Oostenrijkse brouwerij Bevog en een echte bierkenner: zijn bedrijf is ontstaan uit de behoefte om nieuw leven en nieuwe diversiteit in het bierproduct te blazen. Hij was het beu dat gerstensap als een eentonig, saai en zelfs inferieur product werd gezien en wilde een imagoverandering op gang brengen. Zijn werk ging hand in hand met de ambachtelijke bierbeweging en heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen bier herkennen voor wat het is: een divers, complex, smaakvol en gevarieerd meesterwerk gemaakt met vakmanschap en passie.

Sindsdien ligt de focus van Vasja op de beste ambachtelijke bieren die de tong en het gehemelte in gelijke mate uitdagen en verrukken. Als je je werk wilt waarderen en in al hun glorie van je producten wilt genieten, moet je je dorst naar bier beteugelen en het blikje niet meteen aan je lippen zetten. In plaats daarvan moet het brouwsel in een glas worden gegoten en in alle rust worden gedronken. Daarom geeft Vasja je niet alleen zijn bier, maar ook passend glaswerk.

Het proefglas is versierd met de sierlijke B uit het logo van de brouwerij en is dankzij zijn vorm ideaal voor het proeven van een grote verscheidenheid aan bieren. Visueel, reuk- en culinair genieten vanaf het openen van het blikje tot de laatste druppel!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Brauhaus BEVOG Brauhaus BEVOG
Bierothek® ID
16019011
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauhaus BEVOG GmbH, Gewerbepark B9, 8490
Bad Radkersburg Österreich(AT)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Verkostungsglas BEVOG 0,3l Van  Brauhaus BEVOG Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook