bad seed glas

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 4,90
- 1 St. € 4,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Brouwerij Bad Seed Brewing uit Storvorde, Denemarken, biedt een kleine selectie bierglazen aan, passend bij hun fijne bieren. Het chicste glas uit het assortiment is het Luikse bierglas met een inhoud van 0,3 liter.

Het dunwandige lichaam met bolvormig volume staat op een korte, sterke steel die uitmondt in een kleine, elegante voet. Het glas staat stabiel op tafel en ligt prettig in de hand. Het logo van de brouwerij is gedrukt in een matgrijze, semi-transparante print, maar is zo subtiel dat het bier mooi tot zijn recht komt in het glas. De elegante beker is perfect om fijne bierspecialiteiten in al hun glorie te presenteren. De vorm zorgt voor maximale controle bij het schenken van het bier en zorgt voor een optimale schuimvorming. De aroma's krijgen voldoende ruimte om zich te ontwikkelen en hun verleidelijke geur af te geven. Dankzij de gebogen ronding komt het bier zo snel mogelijk in de mond en belandt dankzij het slimme ontwerp precies op de juiste plekken op onze smaakgevoelige tong.

Het Luikse glas is onze eerste keuze voor het proeven van een grote verscheidenheid aan bierstijlen en vormt een aanvulling op India Pale Ales zoals Annus Mirabilis, maar ook op stouts of andere creaties.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Bad Seed Brewery Bad Seed Brewery
Bierothek® ID
18012006
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bad Seed Brewing, Landkærsvej 4, 9280
Storvorde Dänemark mit Färöer und Grönland(DK)
Bierregion
Baltikum
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bad Seed Glas Van  Bad Seed Brewery Ook beschikbaar in mijn kantoor?