flaschenöffner German Lager

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 1,80
- 1 St. € 1,80 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

In tegenstelling tot ons zijn flesopeners niet kieskeurig. Je hebt geen favoriet bier of je besluit om smaakredenen een bepaald bier niet te openen. Ze zijn genereus in hun hulp en zullen het je zelfs vergeven als je ze gebruikt om een fles Radler of zelfs een vat frisdrank te openen.

De flesopener van de Canadese brouwerij Moosehead is geen uitzondering en toch lijkt het alsof hij ontworpen is voor een heel specifiek biertype: naast het logo van de brouwerij, een gestileerde elandkop met majestueus gewei, staat in witte letters het woord Lager. . Of deze bierstijl de favoriet is van de brouwers weten we niet, maar wel dat hun brede assortiment een hele reeks van de beste lagers omvat. De brouwerij heeft een Canadees geïnspireerde pils , één met een extra droog karakter , één die vederlicht is en één die dankzij zijn lichte, schilferige doordrinkbaarheid ideaal is als after -work bier.

De flesopener is gemaakt van geborsteld gegoten zink en opent al deze flessen (en, laten we eerlijk zijn, elk ander brouwproduct voor flessendoppen) met gemak. Een bosgroene rubberen coating omsluit de opener grotendeels en zorgt ervoor dat het gereedschap niet uit je hand glijdt. De flesopener weegt een kleine 100 gram en meet 180 bij 42 millimeter.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Moosehead Breweries Moosehead Breweries
Bierothek® ID
21005021
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Moosehead Breweries Ltd., 89 MAIN STREET WEST , NB E2M 3H2
SAINT JOHN Kanada(CA)
Bierregion
USA & Kanada
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Flaschenöffner Lager Van  Moosehead Breweries Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook