stofftasche

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 2,50
- 1 St. € 2,50 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Lange tijd werd de goede jute tas alleen door hippies en milieuvriendelijke mensen geaccepteerd als vervoermiddel. Lang vóór de klimaatcrisis verwierp deze groep de toen gangbare plastic tas en begon ze hun eigen tassen mee te nemen tijdens het winkelen. Als pionier onderging ze het lot van alle avant-gardisten: ze werden genadeloos uitgelachen. Tegenwoordig zijn de zaken compleet anders: plastic voor eenmalig gebruik is verboden en de tijd dat je bij het boodschappen doen een hele berg tassen gratis kon krijgen, is voorbij. Als je nu geen tassen bij je hebt, moet je er een paar kopen. Een triomf voor alle oude hippies en het milieu.

Met de opmars van de herbruikbare tas werd de jute tas eindelijk het langverwachte middelpunt van de belangstelling. Ineens zag je overal de rechthoekige tassen met korte en lange hengsels en ontstond er een zekere diversiteit in design en materiaal. De meeste exemplaren zijn nu gemaakt van katoen omdat het robuust en vele malen wasbaar is. Iedereen die zijn geld waard is, bezit minstens één zak.

Als je een bijzonder mooi exemplaar wilt bezitten, raden wij de stoffen tas van Musa aan. De Portugese brouwerij heeft een tas in het assortiment waar veel flesjes en blikjes in passen en die er heel chique uitziet.

Draag en drink in stijl!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
MUSA MUSA
Bierothek® ID
41003016
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Cerveja Independente MUSA, Rua Do Acucar 83, 1950-006
Lissabon Portugal(PT)
Bierregion
Portugal

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Stofftasche Van  MUSA Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook