nØgne Ø verkostungsglas 0,3l

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 4,90
- 1 St. € 4,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Verzamelen is een mooie passie: je hele leven lang ben je met een bepaald ding bezig en probeer je daar zoveel mogelijk verschillende voorbeelden van bij elkaar te brengen. Je struint er winkels, internet, markten of de natuur op af en bent blij als je eigen collectie wordt verrijkt met weer een exemplaar. Collecties kunnen thuis prachtig worden tentoongesteld, of worden gecatalogiseerd en voor de eeuwigheid worden opgeborgen. Iedereen beoefent zijn passie voor verzamelen op een andere manier.

Als je nog geen collectie hebt, raden we je er eentje aan die draait om jouw passies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een biercollectie? Je kunt bijvoorbeeld bierviltjes, kroonkurken of bierglazen verzamelen. Deze laatste zijn vooral handig omdat je ze niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt gebruiken. Ze decoreren bovendien je huis en presenteren je liefde voor gerstensap op een stijlvolle en subtiele manier.

Een perfect glas om je collectie mee te beginnen is het proefglas van Nøgne Ø: Het eenvoudige kopje heeft een fantasierijke print in fel oranje en presenteert je favoriete bier uitstekend. Dankzij de ruimtebesparende inhoud van 0,3 liter neemt het glas niet teveel ruimte in beslag. Of je het nu verzamelt of niet: het proefglas van Nøgne Ø is een must-have voor alle fans van de Noorse brouwerij!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
NØGNE Ø NØGNE Ø
Bierothek® ID
49002019
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
NØGNE Ø, Lunde 8, NO-4885
Grimstad Norwegen(NO)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is NØGNE Ø Verkostungsglas 0,3L Van  NØGNE Ø Ook beschikbaar in mijn kantoor?