bierglas anker

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 3,90
- 1 St. € 3,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Het anker is een fundamenteel onderdeel van een schip en zorgt ervoor dat het op zijn plaats blijft wanneer dat nodig is. Met een enorm gewicht en armen die aan rotsen haken of in de zeebodem graven, houdt het anker het vaartuig op zijn plaats en voorkomt het dat stromingen en golven het wegvoeren. Ook boeien en andere scheepssignalen worden met behulp van ankers geplaatst. Vroeger werden zware stenen gewoon aan touwen gebruikt, maar tegenwoordig zijn er verschillende ankers die zijn geselecteerd op basis van de ankerplaats, het weer en de diepte van het water. In veel culturen symboliseert het anker waarden als loyaliteit en betrouwbaarheid, terwijl het in het christendom ook hoop vertegenwoordigt. In de maritieme esthetiek wordt het anker vaak gebruikt ter decoratie en als ornament.

De brouwerij Smögenbryggar´n uit Smögen, Zweden, ligt op een locatie omringd door water. De brouwerij is gespecialiseerd in het produceren van bieren die hop, mout en gist bevatten, maar ook schatten uit de zee. Zeewier, mosselschelpen en algen zijn op vrijwel elke ingrediëntenlijst terug te vinden.

Echt maritiem en waarschijnlijk de reden waarom het eigen bierglas van de brouwerij versierd is met ankers. De tumbler heeft een inhoud van 280 milliliter en is versierd met zowel het logo van de brouwerij als een klein anker.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Smögenbryggarn Smögenbryggarn
Bierothek® ID
61009007
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Smögenbryggarn, KALVHÄLLAN 1, 456 51
Smögen Ale Schweden(SE)
Bierregion
Schweden

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierglas Anker Van  Smögenbryggarn Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook