kronkorkenkarte deutschland

(2)
Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 59,00
- 1 St. € 59,00 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Op zichzelf is bier drinken geen prestatie om over op te scheppen. Hoogstens als je aanzienlijk meer bier kunt drinken dan de andere leden van de vaste tafel, of als je de grootste kolenmijn zonder kater overleeft.

Wat echter een populair gespreksonderwerp is onder bierdrinkers en een soort verzamelpassie onder hen is, zijn bieren uit verschillende brouwerijen, steden en regio's. Elke regio in Duitsland heeft zijn eigen bier en elke regio heeft zijn specialiteit. Ze allemaal een keer proberen is de droom van veel bierliefhebbers.

Als u dit ambitieuze plan nastreeft of iemand kent die de bierdiversiteit van ons prachtige land wil uitproberen, dan hebben wij precies de juiste gadget voor u! Onze flessendoppenkaart toont Duitsland en heeft 114 gaten waarin u flessendoppen kunt steken. De kaart is gemaakt van 6 millimeter dik hout en is het ideale platform voor het presenteren van bijzonder mooie of zeldzame kroonkurken. Hierdoor heb je een plek om de kroonkurken op te bergen en tegelijkertijd een wandkleed dat zich onderscheidt van fotolijsten en dergelijke.

Of u nu uw favoriete bieren in het flessendoppenmenu verzamelt of daadwerkelijk bieren uit alle regio's van Duitsland probeert en de flessendoppen in de juiste openingen plaatst, is aan u. Zeker is dat onze flessendopkaart een fantastisch cadeau is voor alle gepassioneerde bierdrinkers.

Tevreden
1 Stück

Brauerei
Kronkorkenkarte Kronkorkenkarte
Bierothek® ID
880000144
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Marcel Reimer, Am Röckerkopf 6a, 65719
Hofheim am Taunus Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
N.K
11.01.2021
Alles Top! Habe kurz vor Weihnachten bestellt und kam noch rechtzeitig an.
A.Schmidt
25.11.2019
Sehr schönes Geschenk für Bierenthusiasten. Ich habe die Karte zum Geburtstag geschenkt bekommen und es bereitet mir einen riesen Spaß, von all meinen Reisen immer wieder neue Kronkorken mitzubringen und diese in meiner Karte zu verewigen. Die Karte ist aus hellem Holz und somit schön schlicht gehalten. Ich bin sehr zufrieden und kann dieses Biergadget nur weiter empfehlen.

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Kronkorkenkarte Deutschland Van  Kronkorkenkarte Ook beschikbaar in mijn kantoor?