biera é limone - festes shampoo

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 9,90
- 80 G € 12,38 / 100 G
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Douchen is een noodzakelijk kwaad dat dankzij Eva Zubiarrain in de toekomst een bierplezier zou kunnen worden. De chemicus uit Corsica kwam min of meer bij toeval in aanraking met het maken van zeep en was na haar eerste pogingen zo enthousiast dat ze nog geen jaar later haar eigen cosmeticalabel Bulabuledda oprichtte.

Het hoogtepunt van haar collectie milieu- en huidvriendelijke items is haar bier- en citroenshampoozeep. Naast de olie van zonovergoten citroenen gebruikt de zeepmaker het fijnste bier van Brasserie Pietra . De Corsicaanse brouwerij maakt bier dat de charme en magie van zijn thuiseiland prachtig weergeeft. Eva heeft precies dit bier uitgekozen om haar zepen mee te verrijken. Het bier zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, het heeft ook haarverzorgende eigenschappen. Dankzij de handgeplukte en 100% natuurlijke grondstoffen is de vaste shampoo van Bulabuledda geschikt voor alle haartypes. Vooral fijn en broos haar profiteert van de aromatische oliën in de zeep. Voor maximaal schuim maak je je haar nat met water en wrijf je de vaste shampoo vervolgens met cirkelvormige bewegingen over je hoofd.

Omdat de zeep etherische olie van citroen bevat, is deze niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan drie jaar. Bovendien moeten zepen en soortgelijke producten altijd buiten het bereik van kinderen worden bewaard.


Tevreden
80Gram fles

Brauerei
Bulabuledda Cosmétiques Bulabuledda Cosmétiques
Bierothek® ID
88000185
Gewicht
0.08kg(0.08kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bulabuledda Cosmétiques , D555, 20166
GROSSETO PRUGNA Deutschland(DE)
Bierregion
Frankreich
Bier stijl
Meer stijlen
Ingrediënten

Natriumcocoylisethionaat, Vitis Vinifera-zaadolie, Cocos Nucifera-olie*, Marokkaanse lavaklei*, bier, Citrus Aurantium Amara Peel-poeder, glycerine*, Citrus Limon Peel-olie**, Limoneen** *Ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw *Ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw biologische landbouw. **Bevat in etherische olie

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Biera é Limone - festes Shampoo Van  Bulabuledda Cosmétiques Ook beschikbaar in mijn kantoor?