weihnachtsbeutel tuborg

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 10,07
€ 10,20
EINWEG 1 St. € 10,07 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

De zogenaamde J-Dag vindt plaats in Denemarken op de eerste vrijdag van november. De J is de afkorting van het Deense woord Julebryg, wat in het Duits zoiets als kerstbier betekent. Deze feestdag is vernoemd naar een brouwsel dat uit Tuborg komt en vanaf deze datum jaar na jaar wordt verkocht. Op J-Day vinden er overal in Denemarken vieringen en evenementen plaats. Medewerkers van de brouwerij rijden in vrachtwagens door de omgeving, geven gasten in bars en cafés gratis proefjes van het festivalbier en zingen een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied. Dit festival is al jaren een traditie en markeert het begin van de kerstperiode.

Omdat maar weinigen van ons aan deze vieringen zullen kunnen deelnemen, hebben wij voor u een feestelijk bierpakket ingepakt waarmee u een stukje Deense kerstvreugde bij u thuis zult bezorgen. Er zitten drie blikjes Tuborg Kerstbier in een klein jute zakje met trekkoordjes: een groot blikje van het populaire Kerst Pilsener en twee handige blikjes Tuborg Julebryg.

Onze Tuborg Kersttas is een uitstekend Sinterklaascadeau voor iedereen die de klassieke laarsvulling van chocolade Kerstman, noten en mandarijnen al lang ontgroeid is. Je kunt het ook als cadeau voor jezelf gebruiken of de kersttas meenemen als cadeau voor de gastheer van de volgende adventskoffie.

Fijne J-Dag!


Tevreden
1 Stück

Bierothek® ID
99000214
Gewicht
1.22kg(1.24kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

MHD
26.09.2024

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Weihnachtsbeutel Tuborg Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?