bierpaket fränkische Winterse bieren

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 24,90
€ 28,30
MEHRWEG 1 St. PAKKET € 24,90 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Franken is het hele jaar door prachtig, maar in de winter heerst hier een heel bijzondere magie. Glinsterende sneeuw bedekt de daken van de vakwerkhuizen met een witte laag poedersuiker, de middeleeuwse binnensteden, de tuinen en balkons zijn versierd met kerstverlichting en gloeiende sterren, diepgroene dennenbomen met gouden en rode bollen omzomen de straten en de geur van versgebakken koekjes en fijne Neurenbergse peperkoek waait door de bitterkoude lucht. De rustieke herbergen luiden het langverwachte karperseizoen in en vullen hun menu's met visgerechten, gans en verse savooiekool. Op de vensterbanken staan bloeiende Barbaratakken en de eerste kerstmarkten openen hun deuren.

Bockbier is een integraal onderdeel van de Frankische winter. Deze sterke specialiteit, speciaal ontworpen voor het koude seizoen, wordt gebrouwen in de nazomer en getapt tijdens ceremonies in de herfst. Bockbiertappen zijn het hoogtepunt in oktober en november en luiden op sfeervolle wijze het gezellige seizoen in.

Omdat niet iedereen het geluk heeft om in Franken te wonen, willen wij graag een stukje van onze wintervreugde met u delen! Hiervoor hebben wij voor u een bierpakket met Frankische bieren ingepakt. De set bevat twaalf flesjes bier uit het prachtige Frankenland en voorziet je van een overvloed aan winterbieren en kerstbieren.

Proost – Op naar een zwoele winter!


Tevreden
1 stuk pakket omvat

Bierothek® ID
99000216
Gewicht
5.48kg(8.91kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

MHD
18.07.2024

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierpaket fränkische Winterbiere Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?