aecht schlenkerla urbock jahrgang 2018

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 6,90
- 0,50 L Fles € 13,80 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

De Urbock is een heel bijzondere bierspecialiteit uit Schlenkerla. Net op tijd voor de start van het koude seizoen brouwt de ambachtelijke brouwerij zijn volle Urbock, waarbij het assortiment van de fijnste gerookte bieren wordt aangevuld met een heerlijk sterk bier. Zodat de Urbock in de herfst geserveerd kan worden, begint het brouwen in de zomer. Nadat het brouwproces is afgerond, mag de Urbock in de rustieke rotskelder van de brouwerij in volle glorie rijpen. Diep onder de historische Stephansberg ontwikkelt de Urbock zich tot een aromatische delicatesse.


De Urbock uit 2016 is een gelimiteerde speciale editie. De ongefilterde vintage versie van de populaire Urbock wordt vier jaar in de rotskelder bewaard en wint gedurende deze tijd aan smaak, diepgang en complexiteit. Bovendien zorgt een hoger moutgehalte voor een zijdezacht mondgevoel. De Urbock wordt gepresenteerd in het donkerste mahoniehout in het glas en is versierd met een hazelnootbruine schuimkroon. Een rokerige geur van herfstkampvuur en zoet gedroogd fruit stijgt naar de neus, de drank bevestigt de eerste indruk: houtvuur, karamel, delicaat zuur en evenwichtig.


In de regel wordt de Urbock rechtstreeks in het restaurant van de brouwerij geserveerd. Talloze bierliefhebbers verzamelen zich in de pub aan de Dominikanerstrasse Bamberg om de herfst in te luiden met de sterke bierspecialiteit. Maar ook thuis smaakt de Schlenkerla Urbock heerlijk. Haal een stukje Bambergs levensvreugde in huis!

Tevreden
0,50 Liter Fles

Bierothek® ID
10002037
Gewicht
0.5kg(0.88kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Alcoholgehalte
6.5 % vol
Origineel wort
17.5 ° Plato
Ingrediënten
Water, gerstemout, hop, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Aecht Schlenkerla Urbock Jahrgang 2018 Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?