bohemia crown

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 47,12
MEHRWEG 0,33 L Fles € 142,79 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

Vrienden laten vrienden geen slecht bier drinken – dat is het eervolle motto van de ambachtelijke brouwerij Hanscraft & Co.

Christian Müller, het hoofd en hart achter Hanscraft, is een echte bierliefhebber. Hij houdt zoveel van bier dat hij er zelfs zijn baan voor heeft opgezegd. Voordat Christian zich verdiepte in de hopzware wereld van ambachtelijke bieren, verdiende hij de kost als tandarts. Het is geen klus die je zomaar opgeeft, maar Christian verruilde vanwege zijn grote passie zijn doktersjas voor een mashpeddelaar. Bier brouwen in plaats van tanden trekken is nu het motto en daar zijn wij ontzettend blij mee. Een bezoek aan de brouwerij is veel aangenamer dan een bezoek aan de tandartspraktijk, vooral als de brouwerij zulke uitstekende bieren brouwt als Hanscraft & Co.!

Het nieuwste hoogtepunt in het zorgvuldig geselecteerde assortiment van Christian is de Double Dryhopped Pale Ale Bohemia Crown, die wordt gebrouwen en verfijnd met de Tsjechische hopsoorten Kazbek en Sladek. Door de cold-hoppingtechniek krijgt de Pale Ale een bijzondere hopnoot en is het een sappige bierspecialiteit. Zodra je de fles opent, komt de hopkracht die verborgen zit onder de kroonkurk naar boven. De heerlijke geur van een bloeiende zomerweide vermengt zich met een sappig sinaasappelaroma in de neus. De eerste drank presenteert een heerlijk, delicaat samengesteld bier dat heerlijk vol en verfrissend smaakt naar zongerijpte sinaasappels. Een warme, zoete toon van honing complementeert het verse fruit en rondt de aromaten af.

Bohemia Crown is wederom een uiterst succesvol bier van onze favoriete tandarts en onderdeel van een interne brouwerijwedstrijd: Christian brouwde net als voorheen twee identieke bieren die alleen verschillen in de gebruikte hopsoorten. De tegenstander van Bohemia Crown is Yakima River . Welke vind je leuker?


Tevreden
0,33 Liter Fles

Bierothek® ID
10044017
EAN
4260335781111
Gewicht
0.33kg(0.51kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Bierregion
Deutschland
Alcoholgehalte
Origineel wort
Ingrediënten

Water, gerstemout , tarwemout , havermout , hop, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bohemia Crown Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?