t-shirt "150-jahre" logo weiß größe l

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 16,17
- 1 St. € 16,17 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Merchandise is de naam die wordt gegeven aan promotieartikelen die zijn bedrukt met de naam en het logo van een bedrijf. Aanstekers van een bar, pennen van de verzekeringsmaatschappij, truien van de voetbalclub of een meterregel van een vertrouwde bouwmarkt - het type object is niet gespecificeerd, het belangrijkste is dat er een advertentie op wordt afgedrukt. Sommige van deze promotieartikelen worden na verloop van tijd echte cultobjecten. Dit geldt met name voor T-shirts die bands verkopen tijdens concerten of tournees, maar ook voor bepaalde voetbalshirts en dergelijke.

Ook de Kundmüller-brouwerij uit de Frankische vijver heeft een zekere cultstatus. Het team heeft naam gemaakt met zijn uitstekende bier en blijft samenwerken met meesterbrouwers van over de hele wereld. Het goede Weiherer-bier ligt op ieders lippen dankzij de deelname aan gerenommeerde internationale wedstrijden. Het is dan ook geen verrassing dat hordes gasten van heinde en verre kwamen om het 150-jarig jubileum van de brouwerij te vieren. Onder de genodigden bevonden zich vrienden, kennissen en bewonderaars van de brouwerij, maar ook samenwerkingspartners van andere brouwerijen en een handvol beroemdheden die de familie Kundmüller wilden feliciteren.

Natuurlijk waren er ook bijpassende T-shirts voor het spektakel en we hebben een heimelijk vermoeden dat deze binnenkort een cultobject zouden kunnen worden.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Weiherer Bier Weiherer Bier
Bierothek® ID
10074087
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauerei-Gasthof Kundmüller GmbH, Weiher 13, 96191
Viereth-Trunstadt Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is T-Shirt "150-Jahre" Logo weiß Größe L Van  Weiherer Bier Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook