natur radler

(1)
Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 1,90
MEHRWEG 0,50 L Fles € 3,80 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

Niet alle shandy is hetzelfde, want iedereen die ooit een flinke slok heeft genomen en een plakkerig zoete, misschien zelfs kunstmatig smakende limonade heeft geproefd in plaats van een sprankelende verfrissing met een bittere biertoon, weet dat. De Radler wordt door veel brouwers nogal onzorgvuldig behandeld en voor sommigen wordt het niet echt als een bier beschouwd. Een kunstig gekruide shandy is een echte specialiteit en kan zelfs op de heetste dagen uw dorst naar tevredenheid lessen. Wij behoren niet tot degenen die een hekel hebben aan fietsers en hebben een paar uiterst succesvolle exemplaren in ons assortiment.

De Natur Radler van Lauterbacher bijvoorbeeld. De natuurlijk troebele mixbierdrank is gemaakt met lekker vol bier en een veelzijdige limonade. Naast citroensap uit concentraat bevat de limonade ook sinaasappel- en appelsap en het fijne aroma van exotisch citroengras. Het eindresultaat is een drankje dat smaakt naar zonovergoten citrusfruit, sappig fruit en vers geraspte citroenschil en perfect harmonieert met de volle kruidigheid en zuurheid van het volle bier.

De citroen loopt als een gouden draad door het biergenot en komt terug in de kleur, geur en smaak van het bier. De delicate gele dorstlesser ruikt naar citroen, sinaasappel en mout, het aroma volgt op de voet. Een subtiele bitterheid rondt de shandy af.


Tevreden
0,50 Liter Fles

Brauerei
Lauterbacher Lauterbacher
Bierothek® ID
10101036
EAN
4029452103769
Gewicht
0.5kg(0.88kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauerei S. Riegele Inh. Riegele KG, Frölichstraße 26, 86150
Augsburg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen
Alcoholgehalte
2.5 % vol
Ingrediënten

Bier (water, gerstemout , hop, gist), frisdrank met citrussmaak (water, suiker, citroensap uit citroensapconcentraat (2,4%), sinaasappelsap uit sinaasappelsapconcentraat, appelsap uit appelsapconcentraat, kooldioxide, geconcentreerd citroenextract, natuurlijke smaak, stabilisator johannesbroodpitmeel, citroengrasextract)

Markus Lochner
01.09.2021

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Natur Radler Van  Lauterbacher Ook beschikbaar in mijn kantoor?