simco 3 „hopfiges lebensglück“

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 2,90
MEHRWEG 0,33 L Fles € 8,79 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

De Simco 3 Hopfiges Lebensglück is een klassieke India Pale Ale van brouwerij S. Riegele. Deze brouwerij houdt van bier. Voor Brouwerij S. Riegele is bier gemeenschap. Hun bier staat voor een plezierige manier van leven. Eerlijk, nuchter en niet-doctoraal. Ze blijven ongelooflijk divers en veelzijdig. Complex en toch niet ingewikkeld. Bij Riegele is bier zijn eigen wereld vol genietmomenten, verhalen en mythen.


De India Pale Ale Simco 3 Hoppy Life's Happiness dankt zijn hoparoma aan een succesvolle drietal hopsoorten Hallertauer Perle, Hallertauer Opal en Simco. Zo komen twee traditionele Beierse hopsoorten en één Amerikaanse hopsoort samen. Deze scène zou zich gemakkelijk in de biertuin kunnen afspelen en suggereert een bieravond vol hoppig geluk. Laten we de acteurs in deze scène eens nader bekijken. Hallertauer Perle is een van de meest gebruikte hopsoorten onder thuisbrouwers vanwege de goede bewaareigenschappen. Hallertauer Perle kan zowel als bitterhop als als aromahop met een licht kruidige toets gebruikt worden. Hallertau Opal wordt gekenmerkt door een kruidig, peperig aroma met kruidige tonen richting anijs en gras. Vooral in de vers geoogste hop is het karakteristieke aromaprofiel duidelijk te herkennen. De bitterheid van het bier is niet te sterk. In de drank en de geur is een gelijkmatige ontwikkeling van de aromatische indrukken waarneembaar, waarbij een lichte citrustoon doordringt. Het Amerikaanse Simco belooft altijd fruitige aroma's van bosbessen, bessen en bramen op de voorgrond - gecombineerd met tonen van passievrucht, pruimen en ananas en hints van limoen.


Deze 3 in combinatie zorgen voor een waar vuurwerk aan smaken. In het glas verschijnt de Simco 3 Hoppy Life's Happiness in een lichte, melkachtige amberkleur met een indrukwekkende schuimkraag. De neus ruikt naar rijpe abrikoos en grapefruit. In de mond combineert een zeer aangename grapefruitbitterheid met het zoete fruit. In de passage bloeien verse kruiden en worden ondersteund door een extreem volle moutbody. In de afdronk komt weer de heerlijke hop naar voren. Ook de vlaggetjes zijn perfect: heerlijk vol en complex.


Tevreden
0,33 Liter Fles

Brauerei
Brauerei S.Riegele Brauerei S.Riegele
Bierothek® ID
10101046
EAN
42333937
Gewicht
0.33kg(0.51kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Riegele KG, Frölichstraße 26, 86150
Augsburg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
India Pale Ale
Voedingsadvies
Starter: Pittige harde kaas met vijgenmosterd
Hoofdgerecht: Macaroni met kaas
Toetje: Pannenkoeken met fruit
Alcoholgehalte
5.0 % vol
Origineel wort
13.5 ° Plato
Ingrediënten

Water, gerstemout , tarwemout , hop (Hallertauer Perle, Opal, Simcoe), gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Simco 3 „Hopfiges Lebensglück“ Van  Brauerei S.Riegele Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook