"crow" böhmisch dunkel

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 2,50
MEHRWEG 0,33 L Fles € 7,58 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

Kraaien zijn mysterieuze wezens met talloze mythen en legenden eromheen. De intelligente vogels hebben ongelooflijke denkvaardigheden en zijn in staat complexe acties uit te voeren. Ze zijn in staat om te leren en in hun dagelijks leven hulpmiddelen te vinden om noten open te breken of de schil van fruit te verwijderen. Ze kunnen logische verbanden leggen en communiceren met behulp van gebaren en geluiden. Zelfs in de oudheid kenden mensen de wijsheid van kraaiachtigen en maakten ze koningen en goden in sprookjes en legendes. Vanwege hun middernachtzwarte verenkleed worden de dieren echter ook beschouwd als brengers van slechte voortekenen en een symbool van pech.

Brouwerij Flügge is altijd gefascineerd geweest door allerlei gevederde metgezellen en toont de brutale kleine jongens op de etiketten van hun creaties. Nu werken ze samen met de Neurenbergse Orka Brau om een biermonument voor de kraai te creëren. Achter de waakzame ogen van een raaf met bril en hoge hoed schuilt een bohemien duisternis. Deze bierspecialiteit wordt typisch gemaakt met Tsjechische pilsgist en Saaz-hop uit Tsjechië.

De klassieker brengt een volle body in het glas en scoort met sterke geroosterde aroma's, drinkbaar karakter, diepzwarte ziel, heerlijk romig schuim en een kruidige hint van hop. De brouwers hebben met de combinatie van koffie, chocolade en gebrande mout hun wijsheid bewezen en de kraaien recht gedaan.


Tevreden
0,33 Liter Fles

Bierothek® ID
10295073
Gewicht
0.33kg(0.51kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Alcoholgehalte
5.2 % vol
Origineel wort
12 ° Plato
Ingrediënten
Water, gerstemout, hop, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is "crow" böhmisch dunkel Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?