landbier

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 1,60
MEHRWEG 0,50 L Fles € 3,20 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

Het pittoreske Itzgrund strekt zich uit tussen de steden Bamberg en Coburg. Aan de oevers van de Itz liggen glooiende weiden, dichte bossen, gouden korenvelden, labyrinten van torenhoge maïsplanten, kleine dorpjes en gemeenschappen. Naast de idyllische natuur trekken ook de vele herbergen en brouwerijen in de regio bezoekers. In elke hoek is er een gezellige ruimte waar u kunt genieten van stevige, huisgemaakte gerechten en sterk bier.

Een brouwsel dat perfect past bij gebakken karper, Schäuferla, snacks, dumplings, kip en braadworst is het Itzgrunder Landbier. De fijne specialiteit komt van brouwerij Schleicher. De ambachtelijke brouwerij beheerst de Frankische brouwkunst en beschikt over een uitgebalanceerd assortiment sterke bieren. Hun boerenbier is een donkere creatie die scoort met een overvloed aan mout en delicate hop.

De smakelijke druppel wordt in het glas gepresenteerd in de kleur van fijne whisky en is versierd met een prachtige kroon van luchtig, licht getint schuim. Al in de neus voel je de uitstekende balans van hop en mout: geroosterd graan ontmoet geroosterde noten en een fruitige zuurheid. De initiële smaak zet deze indruk vakkundig voort en kenmerkt zich door een knapperige broodkorst, geroosterde noten, toffee, een aardse zuurheid en lichtoranje tonen. Naast de fruitcomponent draagt de hop bij aan een frisse bitterheid en mooie kruiden.


Tevreden
0,50 Liter Fles

Bierothek® ID
10384003
EAN
4260236348437
Gewicht
0.5kg(0.88kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Bierregion
Deutschland
Alcoholgehalte
5.2 % vol
Ingrediënten
Water, gerstemout, hop

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Landbier Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?