likör

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 16,90
- 0,35 L Fles € 48,29 / L
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

In tegenstelling tot schnaps, whisky of fruitbrandewijn scoort de likeur met een iets milder alcoholgehalte. De goede wijn heeft doorgaans een alcoholgehalte tussen de 15 en 35% en bevat aanzienlijk meer suiker dan zijn hoger-proof collega’s. Dit feit zorgde er in het verleden voor dat de likeur voorbehouden bleef aan de meer welgestelde sociale klassen. Suiker was een dure grondstof en leidde tot hoge drankprijzen die alleen de rijken zich konden veroorloven.

Zelfs vandaag de dag is de likeur nog steeds een drankje voor speciale gelegenheden. Voor het volgende jubileum, een grote verjaardag, een promotie of soortgelijke feestelijke gelegenheden raden wij de fijne likeur van Vulkan aan.

De heldere, honingkleurige vloeistof wordt gedestilleerd uit het soepele bier van de brouwerij. Alle Vulkan-variëteiten worden gemaakt met gerstemout uit de Eifel en grondstoffen uit de biologische landbouw. Het zachte brouwproces en het vakmanschap van de brouwers maken de bieren tot een ware traktatie - en de likeur die ervan wordt gemaakt is de kroon op het werk. Een moutige body omhult het gehemelte met zoete hints van gebrande mout. Delicaat smeltende karamel, een nobele zuurheid en een subtiele hopnoot ronden het aromatische spel af. De bierspirit brengt een indrukwekkend alcoholpercentage van 25,0% in het glas en verwarmt lichaam en geest met zijn aromatische vuur.


Tevreden
0,35 Liter Fles

Brauerei
Vulkan Vulkan
Bierothek® ID
10416010
Gewicht
0.35kg(0.35kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Vulkan Brauerei GmbH & Co KG , Laacher-See-Str. 2, 56743
Mendig Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen
Alcoholgehalte
25 % vol

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Likör Van  Vulkan Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook