Bierothek® Marktplatz

bierothek® nürnberg - nürnberg paket groß

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
Versand durch die Bierothek® Nürnberg
€ 46,90
MEHRWEG 1 St. PAKKET € 46,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,96

Als u Neurenberg bezoekt, zijn er een paar plaatsen die u voor uw eigen vermaak kunt bezoeken. Het keizerlijke kasteel trekt bezoekers met zijn prachtige vakwerkgebouwen, historische betekenis en een prachtige kasteeltuin. Onderzoekers hebben 26 verschillende soorten vogels geteld op het platteland rond het kasteel en er is ook flora en fauna te bewonderen in de niet ver weg gelegen tuin van de burgemeester. Als je ervan houdt om te schrikken, kun je een rondleiding krijgen door de gevangenissen of een wandeling maken over het voormalige terrein van de Reichstag. Veel vrolijker is het in het Neurenbergse Speelgoedmuseum: hier kun je poppen, raceauto’s, tinnen figuren en allerlei andere gadgets uit meer dan 600 jaar bekijken. Terwijl u door de pittoreske oude binnenstad slentert, kunt u ook de St. Lorenzkerk, de houten Henkersteg, de St. Sebaldkerk, het Albrecht Dürerhuis, het Handwerkerhof, de musea en de talrijke braadworststalletjes verkennen.

Na een dag vol kunst en cultuur ontstaat er dorst en hebben we nog een laatste blik op onze mouw die ons zal helpen: de Nuremberg Bierothek® nodigt u uit om rond te snuffelen en te proberen met zijn brede aanbod aan nationale, internationale en lokale bierspecialiteiten.

Als u geïnteresseerd bent in de verscheidenheid aan bieren in de grootste stad van Franken, maar er voorlopig niet kunt zijn, kunt u met het Neurenberg-pakket een selectie van 12 flessen mee naar huis nemen. Wij voeren het pakket in groot en klein.

De afbeelding dient als voorbeeldfoto.


Tevreden
1 stuk pakket omvat

Bierothek® ID
10420003
Deponeren
€ 0,96
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Ingrediënten

Water, gerstemout , tarwemout , emmermout , havermout , eenkorenmout , speltmout , roggemout , hop, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bierothek® Nürnberg - Nürnberg Paket groß Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?