craft-beer-becher 0,5l

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 6,61
- 1 St. € 6,61 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 6,28
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,33
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

De kleurrijke etiketten van de bieren van Barbarossa I Am zijn een kleurrijk eerbetoon aan de geboorteplaats van de brouwerij: de herkenningspunten van Hamburg zoals de Michel, de Elbphilharmonie en de gevels van de Speicherstadt zijn op alle flessen terug te vinden. De abstracte stijl en kleuren geven het ontwerp een vrolijke speelsheid en maken de bieren tot een echte eyecatcher.

Het proefglas van de brouwerij toont een iets gereduceerde vormgeving, maar presenteert een ander, onmisbaar element van de Hanzestad. Meeuwen maken net zo goed deel uit van het stadsbeeld als de vele bruggen en kraanvogels. Je ziet ze op elke hoek, ze bevolken de pleinen, ze zoemen door de lucht en stelen vissandwiches uit de handen van onoplettende toeristen. Op het glas is de vogel in vliegende houding te vinden. Ook het logo van de brouwerij en enkele diepgroene, gestileerde bomen werden erop gedrukt. De vorm van het glas doet denken aan een witte wijnglas zonder de hoge steel: het lichte, dunwandige vat heeft een brede basis en wordt naar de rand van het glas toe smaller. Het artikel is vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van een halve liter.

De elegante beker toont de op vat gerijpte specialiteiten van Barbarossa I Am optimaal in het licht en ziet er ook zonder vulling goed uit in het rek.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Barbarossa i am Barbarossa i am
Bierothek® ID
10458009
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Grainli GmbH & Co KG, Ballindamm 4-5, 20095
Hamburg Deutschland(DE)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Craft-Beer-Becher 0,5l Van  Barbarossa i am Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook