hoodie bierwelle größe xxl

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 39,90
- 1 St. € 39,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Er volgt een kleine puzzel voor u. Het is het einde van de zomer en je zit met je beste vrienden rond het kampvuur. Tussen je in ligt een berg marshmallows die je op geslepen stokjes boven de vlammen roostert, een koud biertje dat in de nethouder van je campingstoel rust en de warme gloed van het vuur dat je voorkant verwarmt. Wat mist er? Je maakt een lange wandeling door de ontluikende natuur, de zon verwarmt je blote armen, maar plotseling bloeit er een wolkenfront aan de hemel en april doet zijn reputatie eer aan. Wat mist er? Je kijkt voetbal met je vrienden. Je zit op de bank, eet popcorn, drinkt bier en maakt het jezelf heel gemakkelijk. Wat mist er?

Het antwoord op alle vragen is: een hoodie! Het houdt je warm op de eerste koelere avonden van de nazomer, kan snel aan- en uitgetrokken worden bij wisselvallig weer, de capuchon beschermt je tenminste tegen regen tijdens korte buien en is waarschijnlijk het meest comfortabele kledingstuk waar je in kunt loungen de bank.

Omdat wij grote fans zijn van dit kledingstuk, hebben we er al snel een eigen versie van uitgebracht. De Bierothek® Hoodie Bierwelle is uitgevoerd in gemêleerd grijs, is supergezellig en heeft een eenvoudig design dat op subtiele wijze jouw enthousiasme voor bier tot uitdrukking brengt. Deze hoodie heeft maat XXL.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000176
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Hoodie Bierwelle Größe XXL Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?