bier - die graphic novel

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 29,00
- 1 St. € 29,00 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 27,55
vanaf 12 stuk U bespaart  € 1,45
€ 26,10
vanaf 24 stuk U bespaart  € 2,90
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Grafische romans zijn de nieuwste obsessie van boekenfans over de hele wereld. De moderne versie van de strip bestaat al sinds de jaren 80, maar heeft pas sinds kort de aandacht van het grote publiek getrokken. In tegenstelling tot strips worden graphic novels in boekvorm uitgegeven en zijn ze vaak groter en complexer. Ze verschijnen meestal niet in de vorm van meerdere delen, maar als boeken als een zelfstandig geheel. Graphic novels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden op boekenbeurzen en worden niet langer alleen beschouwd als lectuur voor nerds.

Het gezamenlijke werk van Jonathan Hennessey, Mike Smith en Aaron McConnell is een literair genot voor alle bierliefhebbers: hun graphic novel gaat over ieders favoriete drankje en neemt je mee op een wilde reis door de kleurrijke oorsprong van bier. In hun strip volgen de auteurs de wortels van gerstensap door de millennia heen, leggen de populariteit ervan uit, tonen de verschillende stijlen en brouwtechnieken, verkennen de biercultuur en vertellen je interessante feiten over het brouwsel. De Bambergse bierlegende Markus Raupach schreef een voorwoord en we creëerden onze eigen speciale editie, gelimiteerd op 200 exemplaren.

Maar wees gewaarschuwd: het lezen van dit boek kan een acute honger naar bier opwekken en moet zeker worden genoten met een koud biertje!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
88000209
EAN
4197959349000
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Bier - Die Graphic Novel Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?