Bierothek® Marktplatz

hamburg selection braustättchen am fischmarkt hamburg

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen

Versand durch Braustättchen

€ 55,00
MEHRWEG 1 St. PAKKET € 55,00 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 1,10

De Bierothek® verovert het land! We hebben nu 15 vestigingen in Duitsland, één in Oostenrijk en drie partnerdealers. Tot deze laatste behoort onder meer de brouwerij aan de Hamburgse Vismarkt.

Midden in het bruisende centrum van de Hanzestad vind je sinds september 2021 een fantastische selectie van de mooiste bieren van heinde en verre. Onze partnerdealer biedt u nationale, internationale en lokale brouwsels aan en heeft een heel assortiment specialiteiten in de aanbieding. Je kunt er naar hartelust rondsnuffelen, advies inwinnen bij het opgeleide en bierminnende personeel, één of twee creaties proeven en een gekoeld biertje meenemen.

Omdat Hamburg niet voor iedereen noodzakelijkerwijs om de hoek ligt, heeft de brouwerij een bierpakket bedacht dat de verscheidenheid aan bieren uit de Elbemetropool zonder omwegen bij je thuis bezorgt. De Hamburg Selection omvat een zorgvuldig geselecteerde selectie van 12 exclusieve bieren van Hamburgse brouwerijen. Wat vers is, gaat in de verpakking. Als klein cadeautje krijg je er bovendien nog een bierverrassing bij zoals de gummibieren, een pakje biernoedels of de heerlijke bostelchips.

Als u uw pakket ter plaatse ophaalt, ontvangt u gratis een waardebon van € 10,- voor de Braustättchen am Fischmarkt. Vul bij het plaatsen van uw bestelling eenvoudigweg “afhalen ter plaatse” in het opmerkingenveld in. U vindt onze partner op de Fischmarkt 17 in 22767 Hamburg.

Drive-thru afhalen is in overleg ook mogelijk.


Tevreden
1 stuk pakket omvat

Bierothek® ID
99000179
Deponeren
€ 1,10
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Hamburg Selection Braustättchen am Fischmarkt Hamburg Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?