Cursus bierbrouwen met de meesterbrouwer en biersommelier
Op het mobiele zetsysteem wordt samen een brouwsel bereid.
Als je goed oplet, kun je thuis zelf bier brouwen!
Brouwtechnologie: alle afzonderlijke stappen van het bierbrouwen worden duidelijk uitgelegd.
Tegelijkertijd leer je alles over de grondstoffen (inclusief het proeven van verschillende moutmonsters, hopwaardering).
Kenmerken en ontstaansgeschiedenis van de afzonderlijke biersoorten.
Leuke verhalen en anekdotes over bier.
Reguliere tafelkennis: katers, bierbuik, matige bierconsumptie, industrieel bier vs ambachtelijk bier.
Bierproeverij van zeven onderscheidende bierstijlen met de biersommelier.
Zo interessant en leuk heb je bier nog nooit ervaren!
Er is ook een ontbijt met witte worst en 's middags een paar snacks.
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten