free lunch

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 9,90
EINWEG 0,44 L KAN € 22,50 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,25

De nieuwste aanwijzing van Camba Bavaria in samenwerking met de Zweedse ambachtelijke bierbrouwerij Omnipollo. Iedereen die de kleurrijke ontwerpen en de nog kleurrijkere variatie aan smaken van Omnipollo kent, zal waarschijnlijk niet verrast zijn door deze buitengewone nieuwe creatie. De Chocolate & Vanilla Sprinkled Pretzel Imperial Stout is een werkelijk uitzonderlijke bierspecialiteit en een geheel nieuwe onderneming van Camba Beieren in samenwerking met Omnipollo uit Zweden. Het aanbod van Camba Bavaria van ongeveer 40 bieren, variërend van traditionele bierspecialiteiten tot uitzonderlijke ambachtelijke bieren, wordt nu uitgebreid met hun nieuwste creatie, de Imperial Stout Free Lunch. De creatieve brouwerij uit het rustige Seeon in de Beierse wijk Traunstein staat voor traditioneel Beiers bier en innovatieve ambachtelijke biercreaties. Het combineert traditie en vooruitgang en de nieuwste technologie met eerlijk brouwvakmanschap. Camba Bavaria staat in ieder geval voor bieren met karakter.

De Free Lunch vloeit uit het kleurrijke blik in het glas met een aantrekkelijke diepzwarte tint. In het glas ontstaat een subtiele schuimring met fijne poriën, waarna een sterke chocoladetoon, gecombineerd met een subtiel vanillearoma, uit de imperial stout opstijgt. Een geur van cacao en gebak vult je neus. Gebrouwen met pretzels, vanille en cacaoschaafsel wordt de Free Lunch een heel bijzonder biergenot. De gebruikte Magnum-hop geeft de Free Lunch een hoppige noot. De volle, nauwelijks schuimende Free Lunch heeft fijn moutige, geroosterde aroma's. Een subtiele zoetheid van chocolade en vanille harmonieert perfect met de bittere espressotoon van de imperial stout. Een aangename bitterheid rondt de smaakbeleving af. De afdronk is aangenaam fluweelzacht in de mond en onthult moutige en geroosterde aroma's, evenals een lichte zoetheid die bijna doet denken aan geurige, sappige chocoladetaart.

De Free Lunch Imperial Stout is een heel bijzonder biergenot en minstens zo spannend als de samenwerking tussen de twee innovatieve brouwerijen. Een ideale aanvulling op de talloze uitstekende speciaalbieren uit het Camba Bavaria assortiment.


Tevreden
0,44 Liter kan

Brauerei
Camba Camba
Omnipollo Omnipollo
Bierothek® ID
10025088
Gewicht
0.44kg(0.45kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,25
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Omnipollo, Sandbacksgatan 7, 116 21
Stockholm Schweden(SE)
Bierregion
Skandinavien
Bier stijl
Portier & Stout
Voedingsadvies
Starter: Frisse salade met noten, pesto, gorgonzola en chili
Hoofdgerecht: Gebraden met geitenkaas en gebakken aardappelen
Toetje: Chocoladeachtige desserts
Alcoholgehalte
11.8 % vol
Origineel wort
32 ° Plato
Ingrediënten

Water, gerstemout , tarwemout , havervlokken , lactose , hop, gist, pretzels, vanille- en cacaoschaafsel

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Free Lunch Van  Camba  Omnipollo Ook beschikbaar in mijn kantoor?