Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Er zijn dingen die simpelweg niet mogen ontbreken in een goed gevulde keuken: een staafmixer bijvoorbeeld, goed geslepen messen, een goede dunschiller, eventueel een rasp en, als je van bakken houdt, een deegschraper. Dit laatste is een absolute must voor alle bakkers onder jullie en een handig hulpmiddel om ingrediënten tot luchtige crèmes en opgeklopt eiwit te vouwen, sporen deeg en bloem van de rand weg te duwen, voorzichtig de deegresten uit de kom los te maken en af en toe een beetje te roeren.
Als je je afvraagt waarom wij als bierexperts hier deegschrapers promoten, kijk dan eens op de website van Bread Company. Onze vriend Mattias Hagemann combineert twee van onze favoriete dingen tot een onweerstaanbaar geheel: zelfs complete beginners kunnen met zijn broodbakmixen het heerlijkste bierbrood bakken. Verfijnd met Italiaanse kruiden , granen of tomaten en een flinke scheut bier smaken de creaties van Mattia heerlijk en passen ze perfect bij een stevig diner met bijpassend bier.
De deegschraper is een onmisbaar hulpmiddel bij het bakken van brood en kunt u gemakkelijk direct bij ons bestellen bij de broodbakmixen. Het smalle houten handvat ligt comfortabel in de hand en zorgt voor maximale flexibiliteit, het siliconen opzetstuk vangt zelfs het laatste stukje deeg op en zorgt ervoor dat alles terechtkomt waar het hoort.