gösser naturradler

(3)
Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 1,80
MEHRWEG 0,50 L Fles € 3,60 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

De Gösser NaturRadler is inmiddels te vinden op goed gevulde drankenmarkten in heel Duitsland, maar vroeger moest je een aantal hindernissen overwinnen om het hele jaar door van de heerlijke Radler te kunnen genieten. Velen van ons dronken de Radler van Göss voor het eerst in de hut tijdens een ski- of wandelvakantie. Na het sporten was en is er bijna niets lekkerder dan genieten van een goed gekoelde Gösser Radler. Het heerlijk sprankelende karakter van de drank verfrist lichaam en geest en doet meteen zin krijgen in nog een glas. Om niet alleen op vakantie heerlijke Gösser Radler te kunnen drinken, hebben enkele vindingrijke mensen beslist een paar kratten ervan in de kofferbak gepakt en deze over de grens gesmokkeld.

Nu de fijne NaturRadler tegenwoordig vrijwel een cultstatus heeft, is dit gelukkig niet meer nodig. De specialiteit van Gösser vindt u hier bij ons.

De creatie wordt in het glas gepresenteerd in een lichtgouden citroengeel en is versierd met een handbreedte wit schuim met dichte poriën. Een verleidelijke geur van zonovergoten citroenen vult de neus en vermengt zich met een vleugje groene hop om een onweerstaanbare potpourri te creëren. De smaak volgt de olfactorische eerste indruk: zachte tonen van vers geperst citroensap prikkelen de tong en zorgen voor een fruitige zoetheid die in evenwicht wordt gebracht door een harmonieus uitgebalanceerde zuurgraad. Het zurige aroma en de fijne bitterheid van de goede Gösser Märzen ronden het biergenot perfect af.


Gemengde bierdrank gemaakt van 60% frisdrank met citrussmaak en 40% vol bier.

Voedingswaarde per 100 ml: 148 kj / 35 kcal.


Tevreden
0,50 Liter Fles

Brauerei
Gösser Gösser
Bierothek® ID
16012001
EAN
90288104
Gewicht
0.5kg(0.88kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brauunion Österreich Aktiengesellschaft, Poschacherstraße 35, 4020
Linz Österreich(AT)
Bierregion
Österreich
Bier stijl
Meer stijlen
Alcoholgehalte
2.0 % vol
Origineel wort
6 ° Plato
Ingrediënten

Frisdrank met citrussmaak (water, fructosestroop, citroensap uit citroensapconcentraat (2,4%), sinaasappelsap uit sinaasappelsapconcentraat, appelsap uit appelsapconcentraat, kooldioxide, geconcentreerd citroenextract, zuurteregelaar citroenzuur, natuurlijk aroma, stabilisator johannesbroodpitmeel, citroengrasextract), vol bier (water, gerstemout , hop, hopextract, gist)

10.05.2020
10.05.2020
11.06.2017

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Gösser Naturradler Van  Gösser Ook beschikbaar in mijn kantoor?