t-shirt bierwelle größe xl

(1)
De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 19,90
- 1 St. € 19,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Als het fysiek mogelijk zou zijn, zouden we graag een keer in ons leven op een biergolf willen rijden. We zouden met onze surfplank door de schuimrand breken en met vliegende haren over het brullende amberkleurige goud racen. We lagen comfortabel op het board tot de perfecte golf zich voordeed en genoten er vervolgens helemaal van tot aan de branding. En als je je evenwicht verliest, beland je in het koele, smakelijke water en kun je meteen genieten van een slokje of twee.

Voor ons nieuwste T-shirt heeft ons ontwerpteam deze gekke droom van veel bierfans op de stof gebracht: op een grijze achtergrond stroomt een vrolijk borrelende biergolf over de borst. Een hele vloed aan bier die je altijd vergezelt en op subtiele en elegante wijze je liefde voor gerstensap de wereld in brengt.

Er zijn veel biershirts, maar de meeste zijn stoer en niet bepaald stijlvol. Voor onze eigen collectie hebben we daarom gekozen voor rustige kleuren met eenvoudige en bondige prints. Het hoeft niet altijd luid te zijn.

De Bierothek® Premium shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en komen uit meerdere gecertificeerde maatschappelijk verantwoorde productie. Ze hebben een optimale dichtheid van 180g/m2, zijn verkrijgbaar in de kleur Dark Heather Grey en zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL . Als je het liever wat warmer hebt, kun je ook eens kijken naar onze hoodies in hetzelfde design .


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000149
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen
Armin Pfeiffer
02.08.2021
Super Service

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is T-Shirt Bierwelle Größe XL Van  Die Bierothek® Ook beschikbaar in mijn kantoor?