Tijdens dit bierseminar in de Bierothek München, in samenwerking met de Kerstin Spehr Pralineschool, leert u hoe bier op professionele wijze wordt gebrouwen en geproefd. Uw zintuigen worden geprikkeld door de aroma's, zodat u optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leert u nuttige informatie over de productie van chocolade en het principe van foodpairing. En daarna kunt u samen genieten van bier en chocolade!
"Beproef daarom iedereen die zichzelf voor eeuwig bindt
Of het bier goed bij chocolade past
De waanzin is kort, het berouw is lang
Gedetailleerde beschrijving
1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vloeiende praktijk (willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer
• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• Inleiding tot het maken van chocolade
• het principe van foodpairing in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde gebakjes in combinatie met bijpassende bieren
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)
• Aromawetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• … en heel veel plezier!
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten