Tijdens dit bierseminar in de Bierothek München leert u hoe bier professioneel wordt gebrouwen en geproefd. Uw zintuigen worden op scherp gezet en u ervaart de aroma’s, zodat u optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leert u nuttige informatie over het maken van kaas en het principe van foodpairing. En daarna kunt u samen genieten van bier en kaas!
"Beproef daarom iedereen die zichzelf voor eeuwig bindt
Of het bier bij de kaas past
De waanzin is kort, de spijt is lang
1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vlotte praktijk (willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer
• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• het principe van voedselcombinatie in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde kaasspecialiteiten in combinatie met bijpassende bieren
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)
• Aromawetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• … en heel veel plezier!
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten