Tijdens dit bierseminar in de Bierothek München, in samenwerking met de Kerstin Spehr Chocoladeschool, leert u hoe bier professioneel wordt gebrouwen en geproefd. Uw zintuigen worden geprikkeld om de aroma's te waarderen, zodat u optimaal kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leert u nuttige informatie over chocoladeproductie en het principe van foodpairing, voordat u samen van bier en chocolade geniet!
Onderzoek daarom wie zichzelf voor eeuwig bindt
Of het bier bij de chocolade past
De waanzin is kort, het berouw is lang
Gedetailleerde beschrijving
1,5 uur aan vermakelijke theorie gecombineerd met vlotte praktijk (willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/brouwer
• korte introductie tot de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van bier
• Introductie tot het maken van chocolade
• het principe van voedselcombinatie in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerd gebak in combinatie met bijpassende bieren
• Focus op zintuiglijke waarneming (zien, ruiken, proeven, aanraken)
• Aromawetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• … en heel veel plezier!
Het minimum aantal deelnemers is zes. Indien dit aantal niet wordt bereikt, nemen we contact met u op en boeken we u om voor een andere datum naar keuze.
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten