Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Radler verdeelt de gemeenschap van bierliefhebbers in twee kampen: sommigen vinden het leuk, anderen niet. We willen hier niet bevooroordeeld zijn, maar een goed gebrouwen shandy op een warme, droge zomerdag is ongetwijfeld een behoorlijk goede verfrissing.
Een smakelijk voorbeeld in ons assortiment heerlijke mixbierdranken is de Naturshandler van privébrouwerij Schönram. De creatie is gemaakt van de populaire Schönramer Hell en natuurlijk citroensap en scoort met een vakkundige balans van bitter bier en pittige, niet te zoete limonade.
Omdat citroen niet meer weg te denken is uit de mediterrane keuken, past natuurlijke shandy perfect bij de Italiaanse of Griekse keuken. Ons favoriete gerecht voor de shandy van Schönram is een fijne citroenrisotto met verse dille op gegrilde courgette. De kortkorrelige rijst wordt in boter gebakken met stengels bleekselderij, wortels, uien, een beetje knoflook en de vers geraspte schil van een citroen en afgeblust met droge witte wijn. Roer vervolgens geleidelijk de groentebouillon erdoor tot de rijst gaar is, maar nog stevig aanvoelt. Een flink stuk koude boter en geraspte kaas maken de risotto nog iets romiger. Nadat je het gerecht op smaak hebt gebracht met zeezout en gemalen zwarte peper, voeg je naar smaak citroensap en een handvol gehakte dille toe. De rijst wordt geserveerd met een paar plakjes courgette en een ijskoude Schönramer Naturshandler.
Limonade (water, suiker, kooldioxide, natuurlijk citroensap, citroen- en sinaasappelsapconcentraat, citroenextract, natuurlijke citrussmaak, stabilisator guargom, antioxidant ascorbinezuur), heel bier (water, gerstemout , hop)