Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Bierstijl: Tripel gerijpt in Franse eikenhouten vaten gedurende 15 maanden
Omdat al het goede in drieën bestaat en drie een belangrijke rol speelt in zowel de Bijbel als in sprookjes, heeft de Berlijnse brouwerij het geheel onder de loep genomen. We vestigen onze hoop op de derde poging, aanbidden de Heilige Drie-eenheid, de wet van Bremen is drie keer, het lot van de aarde ligt in drie ringen en we zeggen drie keer zwarte kat om een spreuk uit te spreken.
Nu komt er een magische drie bij: als resultaat van hun intensieve onderzoek naar het getal drie hebben de brouwers een fijne BERLIN TRIPEL bedacht. De drinkbare Triplet maakt indruk met een snel alcoholpercentage van 10,0% en een aroma dat zich gedurende een periode van maar liefst 15 maanden kon ontwikkelen. De hoofdstadtripel bracht deze tijd door in houten vaten waarin voorheen Franse wijn zat. De geest van de vroegere inhoud zit nog steeds in het eikenhout en geeft het bier tijdens het rijpingsproces de fijnste tonen van Chardonnay, Sauvignon Blanc en Bordeaux. Passend bij de verscheidenheid aan wijnen en hun fruitige zuurgraad, beschikt de Tripel over zachte, zoete mout, rijp steenfruit, kruidige honing, aardse houttonen en een vleugje exotische vanille.
BRLO's BERLINER Tripel is een complexe specialiteit met een verfijnd karakter en een houtachtige, langdurige afdronk. Liefhebbers van complexe bieren moeten hier meteen drie flessen van krijgen!
Water, gerstemout , tarwemout , hop, gist