flaschenöffner türkis

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 2,54
- 1 St. € 2,54 / St.
Toevoegen aan winkelwagen
€ 2,41
vanaf 12 stuk U bespaart  € 0,13
€ 2,29
vanaf 24 stuk U bespaart  € 0,25
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Als het om bier gaat, zijn onze eisen extreem hoog: we willen grondstoffen van uitstekende kwaliteit die met finesse en innovatieve technologie door deskundige brouwers worden verwerkt tot buitengewone creaties. We willen bieren waarvan het uiterlijk alleen al een genot is, waarvan de geur ons berooft van al onze zintuigen en waarvan de smaak ons verrukt. Een aantrekkelijk labelontwerp is een pluspunt, maar geen must. Niets meer niets minder. Wij zijn minder veeleisend als het om flesopeners gaat. Voor ons is het voldoende als het onderdeel netjes zijn werk doet, niet uit elkaar valt en redelijk goed in de hand ligt.

Brouwerij De Molen brouwt bieren die onze verwachtingen in alle categorieën overtreffen, en ook hun flesopeners zijn geen flauwekul. Het praktische gadget is verkrijgbaar in drie verschillende kleurvarianten. De body is zwart en wordt geleverd met een print in wit en turquoise, geel of rood . Het ontwerp is slim doordacht en zorgt ervoor dat je de doppen van de flessen met één soepele beweging van je pols kunt optillen. Bovendien neemt de flesopener weinig ruimte in de lade in en kan dankzij de platte vorm ook gemakkelijk in broek- of overhemdzakken worden opgeborgen.

Als je op zoek bent naar een flesopener die betrouwbaar zijn werk doet en er mooi uitziet, dan ben je hier aan het juiste adres!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
De Molen De Molen
Bierothek® ID
14005018
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Brouwerij de Molen, Overtocht 43, 2411
Bodegraven Niederlande(NL)
Bierregion
Belgien & Niederlande
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Flaschenöffner Türkis Van  De Molen Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook