Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.
Thai Thai is een bier dat ons moet herinneren aan het wilde begin van brouwerij Oedipus: Toen de vier jongens hun eerste brouwsel kookten, beschikten ze nog niet over een brouwsysteem met fraaie koperen ketels. Ze brouwden in de krappe vier muren van hun appartement en gebruikten potten en pannen om hun ideeën tot leven te brengen. En het team was allesbehalve conventioneel als het om de ingrediënten ging. Om hun grenzen te testen en fenomenale smaakervaringen te creëren, waren de vier jongens niet bang om ongebruikelijke grondstoffen te gebruiken. Ze dwaalden door de rijkelijk beladen kraampjes van de Amsterdamse markt op zoek naar intense smaken en innovatieve ingrediënten en brachten gekke dingen mee naar huis om bier mee te brouwen.
Tegenwoordig is het hele proces iets beschaafder en georganiseerder, maar het viertal heeft nog steeds een verlangen naar onconventionele grondstoffen. Als eerbetoon aan oude tijden en bewijs van hun liefde voor experimenteren, die vandaag de dag nog steeds bestaat, bedachten de vrienden Thai Thai: De Spicy Tripel barst van spannende ingrediënten en doet aromatisch denken aan een huisgemaakt gerecht uit een kleine straatkeuken in Bangkok .
Naast de Belgische abdijgist en de handgeplukte hop wordt de smaak verzorgd door pittige koriander, hete chili, citroengras met een echte kick, sappige sinaasappels en de aromatische galanga.
Water, gerstemout , hop, chilipepers, koriander, kruidig citroengras, sinaasappels, laoswortel en gist