BIERVERKOSTUNG & KäSE IN MüNCHEN

Tijdens dit bierseminar in de Bierothek van München leert u hoe bier op professionele wijze wordt gebrouwen en geproefd. Je zintuigen worden gescherpt op de aroma's, zodat je kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leer je nuttige informatie over de kaasproductie en het principe van foodpairing, zodat je daarna samen kunt genieten van bier en kaas!

‘Onderzoek daarom degene die voor eeuwig bindt

Of het bier bij de kaas past

De waanzin is kort, het berouw is lang

1,5 uur vermakelijke theorie gecombineerd met vloeiende praktijk (in willekeurige volgorde):

• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/meesterbrouwer

• korte introductie in de wereld van het bierbrouwen

• De grondstoffen van het bier

• het principe van foodpairing in theorie en praktijk

• Proeverij van geselecteerde kaasspecialiteiten in combinatie met bijpassende bieren

• Focus op sensoren (zien, ruiken, proeven, voelen)

• Smaakwetenschap

• Duur ca. 1,5 uur

• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier

• …en heel veel plezier!

Datum
01.08.2024 19:00 — 20:30
Plaats
Reichenbachstraße 22
80469 München
Duur
19:00 - 20:30 Uhr
Deelnemers
Noch 12 van 12 free.
Uiterste inschrijfdatum
01.08.2024 19:00

Meer evenementen

All events
9__STR__1665295445379_9794

Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.

Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München

Dario Stieren

089 / 901 558 89

Facebook

Openingsuren

MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten

Bezoek deze Bierothek
Ontdek alle winkels
Ontdek alle evenementen