Toegevoegd aan het Bierothek?-assortiment


In ons assortiment nemen we niet alleen de nieuwste of meest trendy bieren op die op de markt komen, maar ook klassiekers uit de mondiale bierscene.

Hoe komt mijn bier in het Bierothek®-assortiment?

Ben jij een meesterbrouwer en heb je één of meerdere bieren die we zeker eens moeten proberen? Laten we het dan maar aanzetten! Download het Master Data Sheet van Bierothek® , vul het voor elk bier in en stuur het samen met elk 1-2 proefflessen naar het Bierothek® hoofdkantoor.

Hoe werkt het selectieproces?

Of en welk nieuw bier in het assortiment komt, wordt bepaald door de professionele beoordeling door onze twee biersommeliers Christian Klemenz en Stefan Kafara. Controleer eerst de vastgelegde stamgegevens op juistheid. Daarna volgt het grootste gebied: de zintuiglijke beoordeling. Geur, kleur, schuim, mondgevoel en afwerking. Maar ook creativiteit en vakmanschap spelen een rol. Tenslotte kijken we naar het ontwerp van de flesjes en verpakking.

Als het merendeel van alle criteria als goed wordt beoordeeld, nemen wij contact met u op en geven u uitgebreide feedback. Vervolgens beginnen de contractonderhandelingen zodat het nieuwe bier de schappen van de Bierothek® kan bereiken.

Uiteraard nemen wij ook contact met u op en geven u feedback als het product onverhoopt niet in ons Bierothek® assortiment terecht is gekomen.

Het Bierothek®-assortiment

Het Bierothek®-assortiment omvat momenteel meer dan 500 producten. Naast bier hebben wij ook limonades, glazen, waardebonnen, wenskaarten, chocolaatjes, pasta, brandewijnen en nog veel meer op voorraad passend bij het thema ambachtelijk bier.

Het Bierothek® assortiment is onderverdeeld in private labels, eigen/exclusieve merken en partnermerken.

Onze bieren komen uit meer dan 20 landen, voornamelijk Duitsland, België, de VS en Groot-Brittannië.

Creatieve bierdiensten


Als uw bieren zich in ons Bierothek®-assortiment bevinden, stopt onze service daar niet. Onze logistieke diensten omvatten basiskoelopslag, groothandelspicking en -verzending en online winkelfulfilment. We bieden ook handelsdiensten aan, zoals verkoopanalyse en marketing.

Productvermelding volgt binnenkort


  1. Stuur monsters, informatie, prijslijst naar Bierothek®
  2. Proeverij en beoordeling door Bierothek® biersommelier
  3. Het leveranciersmasterformulier en de aanbiedingssjabloon invullen
  4. Artikelcreatie in het Bierothek®-systeem
  5. Levering in het gekoelde centrale magazijn Bierothek®
  6. Levering aan Bierothek® vestigingen, dealers en eindklanten
  7. Directe contactpersoon voor reclamemaatregelen, evenementen, enz.

Testlijst

Voordat u wordt opgenomen in het Bierothek®-assortiment en als markttest, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een testnotering. Dit betekent dat uw product in kleine hoeveelheden (1 stuk) wordt gedistribueerd naar onze Bierothek®-vestigingen. Na ongeveer 4 weken ontvangt u een gedetailleerde data-analyse. Stuur ons gratis een ingevuld Bierothek® stamgegevensblad en 15 verpakkingen.

Geïnteresseerd?

Wilt u uw bieren samen met een sterke handelspartner bij Bierothek® verkopen? Neem contact met ons op - wij vinden een servicepakket dat perfect op u is afgestemd.

Contact

Stefan Kafara
Gemachtigde ondertekenaar / Hoofd Inkoop & Logistiek
Tel.: +49 (0) 951 30178389
E-mail: stefan@bierothek.de

Downloads

Bierothek® stamgegevensblad / Bierothek®-Stammdatenblatt (18.74 KB)
;