Tijdens dit bierseminarie in de Bierothek van München in samenwerking met de Kerstin Spehr Praline School leert u hoe bier op professionele wijze wordt gebrouwen en geproefd. Je zintuigen worden gescherpt op de aroma's, zodat je kunt genieten van de bierproeverij. Tegelijkertijd leer je nuttige informatie over de chocoladeproductie en het principe van foodpairing, zodat je daarna samen kunt genieten van bier en chocolade!
“Beproef daarom iedereen die zichzelf voor eeuwig bindt
Of bier bij chocolade past
De waanzin is kort, het berouw is la
Gedetailleerde beschrijving
1,5 uur vermakelijke theorie gecombineerd met vloeiende praktijk (in willekeurige volgorde):
• Professioneel begeleide proeverij door een biersommelier/meesterbrouwer
• korte introductie in de wereld van het bierbrouwen
• De grondstoffen van het bier
• Inleiding tot het maken van chocolade
• het principe van foodpairing in theorie en praktijk
• Proeverij van geselecteerde patisserie in combinatie met bijpassende bieren
• Focus op sensoren (zien, ruiken, proeven, voelen)
• Smaakwetenschap
• Duur ca. 1,5 uur
• … alles wat de deelnemers altijd al wilden weten over bier
• … en heel veel plezier!
Diese Bierothek®-Filiale wird betrieben durch Dario Stieren.
Die Bierothek® München
Reichenbachstraße 22
80469 München
Dario Stieren
089 / 901 558 89
MO 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TU 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
WE 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
TH 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
FR 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SA 12:00 Uhr - 19:00 Uhr
SU Gesloten