zarschloch

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 3,10
MEHRWEG 0,33 L Fles € 9,39 / L
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart plus Deponeren 0,08

Ook al is deze hooggedecoreerde toekomstige tsaar geanonimiseerd door zijn gezicht door te strepen, je kunt nog steeds raden wie hij is. ZARschloch wordt omringd door een dans van raketten en lijkt, afgaande op zijn uiterlijk, uit Rusland te komen. Meer willen we op dit moment niet zeggen over de hoofdpersoon van het label, we duiken veel liever in wat erachter zit.

Het provocerende ontwerp herbergt een fijne Baltic Porter, die met een mild alcoholpercentage van 6,0% veel tammer is dan zijn soortgenoten. In het glas verschijnt de megalomane oplichter in de donkerste tint mahonie. Bovenop het koffiezwarte lichaam zit een kleine kroon van ivoorkleurig schuim met dichte poriën. Een syncrisis van pure chocolade, geroosterde hazelnoten, rozijnen, knapperige broodkorst en kampvuurrook vult de lucht en verleidt je tot het nemen van de eerste slok. Ondanks de lichtvoetige 6,0% is de aanvankelijke smaak complex en vol: de smaak ontvouwt zich in duizend lagen en presenteert geroosterde aroma's, pure chocolade, romige karamel, geroosterde noten, rozijnen en gekonfijt rood fruit. De krachtige zoetheid wordt gecompenseerd door de knapperige geroosterde bitterheid, en in de afdronk wordt deze bitterheid de dominante noot.

ZARschloch van Freigeist Bierkultur heeft misschien een wat lompe naam, maar is des te vleiender op de tong! De Baltic Porter van Stolberg is perfect voor iedereen die de geur van de bierstijl waardeert maar het doorgaans vrij hoge alcoholgehalte kan missen.


Tevreden
0,33 Liter Fles

Bierothek® ID
10033078
Gewicht
0.33kg(0.51kg met verpakking)
Deponeren
€ 0,08
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
, ,

Alcoholgehalte
6.0 % vol
Ingrediënten

Water, gerstemout , hop, gist

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is ZARschloch Van Ook beschikbaar in mijn kantoor?