teigschaber

Artikel momenteel niet beschikbaar
€ 2,50
- 1 St. € 2,50 / St.
Niet op voorraad

Houd mij op de hoogte

Vul hier je e-mailadres in om eenmalig op de hoogte te worden gehouden zodra het artikel weer beschikbaar is.

* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Er zijn dingen die simpelweg niet mogen ontbreken in een goed gevulde keuken: een staafmixer bijvoorbeeld, goed geslepen messen, een goede dunschiller, eventueel een rasp en, als je van bakken houdt, een deegschraper. Dit laatste is een absolute must voor alle bakkers onder jullie en een handig hulpmiddel om ingrediënten tot luchtige crèmes en opgeklopt eiwit te vouwen, sporen deeg en bloem van de rand weg te duwen, voorzichtig de deegresten uit de kom los te maken en af en toe een beetje te roeren.

Als je je afvraagt waarom wij als bierexperts hier deegschrapers promoten, kijk dan eens op de website van Bread Company. Onze vriend Mattias Hagemann combineert twee van onze favoriete dingen tot een onweerstaanbaar geheel: zelfs complete beginners kunnen met zijn broodbakmixen het heerlijkste bierbrood bakken. Verfijnd met Italiaanse kruiden , granen of tomaten en een flinke scheut bier smaken de creaties van Mattia heerlijk en passen ze perfect bij een stevig diner met bijpassend bier.

De deegschraper is een onmisbaar hulpmiddel bij het bakken van brood en kunt u gemakkelijk direct bij ons bestellen bij de broodbakmixen. Het smalle houten handvat ligt comfortabel in de hand en zorgt voor maximale flexibiliteit, het siliconen opzetstuk vangt zelfs het laatste stukje deeg op en zorgt ervoor dat alles terechtkomt waar het hoort.

Tevreden
1 Stück

Brauerei
Bread Company Bread Company
Bierothek® ID
10395005
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Bread Company Inh. Mattias Hagemann, Am Berge 36, 37136
Seulingen Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Teigschaber Van  Bread Company Ook beschikbaar in mijn kantoor?