whisky single malt

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 36,90
- 0,35 L Fles € 105,43 / L
Toevoegen aan winkelwagen
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Whisky is een distillaat met een grote aanhang. Veel mensen genieten na een stressvolle werkdag graag van een glas van deze edele vloeistof. Tegenwoordig zijn er zelfs proeverijen waarbij een professional je rondleidt door een selectie van voortreffelijke whisky’s en je allerlei interessante weetjes vertelt over de aromasamenstelling en mogelijke combinaties. Met een goed stuk hele notenchocolade bij je whisky kan het zeker niet misgaan, maar er zijn natuurlijk veel verfijndere combinaties.

Bier en whisky bijvoorbeeld. En daarmee bedoelen we niet dat je vóór je glas whisky moet genieten van een fles gerstensap. Er is een elegantere manier: brouwerij Vulkan heeft een whisky bedacht die voor 100% uit het eigen wort van de brouwerij wordt gedistilleerd. De fijne brandewijn wordt gemaakt van mout die uit één graansoort is geëest en heet daarom ‘Single Malt Whisky’. Nadat het distillatieproces is voltooid, wordt de spirit gebotteld in niet meer gebruikte houten vaten die voorheen bourbon en Islay bevatten. Door rijping in dit aromatische hout krijgt de whisky extra aroma en ontstaat een smaakprofiel bestaande uit rijp fruit, romige karamel, turf en een sterke rokerige toon.

De whisky van Vulkan is het perfecte cadeau voor alle bierliefhebbers die af en toe graag iets hogers in hun glas hebben.


Tevreden
0,35 Liter Fles

Brauerei
Vulkan Vulkan
Bierothek® ID
10416019
Gewicht
0.35kg(0.35kg met verpakking)
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Vulkan Brauerei GmbH & Co KG , Laacher-See-Str. 2, 56743
Mendig Deutschland(DE)
Bierregion
Deutschland
Bier stijl
Meer stijlen
Alcoholgehalte
46 % vol

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Whisky Single Malt Van  Vulkan Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook