halstuch

Direct leverbaar levertijd 1-3 dagen
€ 9,90
- 1 St. € 9,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Sjaals zijn accessoires die meestal uitsluitend in damesgarderobes te vinden zijn. Ze zijn verkrijgbaar in talloze designs, verschillende kleuren, een grote verscheidenheid aan materialen en verschillende lengtes. Omdat de koude wind geen geslacht kent en in elke jaskraag kruipt, heeft brouwerij Spessart een heel bijzonder gadget bedacht. Jouw sjaal is een universeel toepasbare kokersjaal die mannen en vrouwen kleedt. Dankzij het handige formaat kan hij overal mee naartoe worden genomen en opgeborgen in een jas of handtas. Door het slimme ontwerp kun je de sjaal zelfs omzetten in een hoed als je in een regenbui terechtkomt of als je oren bevriezen.

De sjaal is uitgevoerd in tijdloos zwart en bedrukt met opschrift en het logo van de brouwerij. Het humoristische gezegde “Not bad Mr. Woodpecker” vind je in meerdere versies, hetzelfde geldt voor de grasgroene specht met rode kap die op een gestileerde korenaar zit. De sjaal is gemaakt van een licht, soepel materiaal en beschermt in de winter tegen weer en wind.

Als je je enthousiasme voor bier op een subtiele, onopvallende manier wilt overbrengen, is de sjaal van Brouwerij Spessart de juiste keuze. Een absolute musthave voor de volgende bockbiertappen of grillen in maart!


Tevreden
1 Stück

Brauerei
Spessart Brauerei Spessart Brauerei
Bierothek® ID
10443005
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
Spessart-Brauerei GmbH, Junkergasse 2, 97892
Kreuzwertheim Deutschland(DE)

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Halstuch Van  Spessart Brauerei Ook beschikbaar in mijn kantoor?