green check shirt größe m

De voorraad van het artikel raakt op, levertijd 1-3 dagen
€ 19,90
- 1 St. € 19,90 / St.
* Prijzen zijn inclusief wettelijke BTW. Plus Scheepvaart

Schotse tartans zijn traditionele stofpatronen. De gekleurde rijen kruisen en verweven zich met elkaar en creëren het typische totaalbeeld. Elk van deze controlepatronen is uniek en vertegenwoordigt een specifieke familie, regio of zelfs een organisatie. Tartans hebben een lange geschiedenis in Schotland en dateren uit Keltische tradities. Ze werden en worden door Schotten en Ieren gedragen als onderdeel van de nationale klederdracht. Tegenwoordig is het patroon over de hele wereld terug te vinden en is het niet langer uitsluitend terug te voeren op de Schotse oorsprong.

Om hun roots te eren, heeft het team van de Schotse brouwerij BrewDog hun eigen tartanpatroon officieel gemaakt en geregistreerd in het Scottish Tartan Register. Het ontwerp is afkomstig van Johnstons of Elgin, een gerenommeerd textielbedrijf uit Schotland. De meegeleverde kleuren symboliseren de brouwerij en een van hun meest populaire brouwsels, de Punk IPA .

Het groene shirt van BrewDog bestaat al eerder, dus hoewel het een geruit ontwerp heeft, heeft het niet de geregistreerde BrewDog-tartan. Het is gemaakt van zachte, hoogwaardige stof en heeft een klassieke, slanke pasvorm. De kraag en knoopsluiting geven het overhemd een elegante uitstraling en het geborduurde brouwerijlogo maakt het geheel af. Het is het perfecte kledingstuk om er zonder enige moeite chic uit te zien.


Tevreden
1 Stück

Brauerei
BrewDog BrewDog
Bierothek® ID
13001103
LMIV
Verantwoordelijke exploitant van levensmiddelenbedrijven (EU)
BREWDOG PLC, Balmacassie Industrial Estate, Ellon, AB41 8BX
Aberdeenshire Vereinigtes Königreich(GB (UK))
Bierregion
Großbritannien

Voeg een beoordeling toe

Uw waardering: 
GRATIS BIERCONSULT
Heb je vragen over dit bier? Wij zijn er voor u.
0800-243768435 (gratis)
shop@bierothek.de
handelaren of restauranthouders
Du willst größere Mengen günstiger einkaufen?
Controle ter plaatse
Is Green Check Shirt Größe M Van  BrewDog Ook beschikbaar in mijn kantoor?

Dat proefde je ook